Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 av /home/2/l/locktech/www/includes/menu.inc).

Siemens Aliro - En utvidelse av begrepet “moderne sikkerhetskunst”

Body: 

aliro

 

 

 

 

 

 

 

Aliro gjør adgangskontrollen enkel og innovativ. Aliro er et helt nytt system som er basert på over 30års erfaring med adgangskontroll.

Aliro representerer neste generasjon adgangskontrollsystem. Systemet har en forenklet maskinvare som legger til rette for IP ved døren, samt i tillegg kan bruke tradisjonelle installasjonsmetoder, intuitiv webleserprogramvare og mobilapper.

Adgangskontroll vil i hovedsak si å slippe „autoriserte“ personer inn på de riktige tidspunktene i tillegg til å holde uautoriserte“ personer ute.

I de fleste tilfeller er kravene til sikring av en dør de samme.Kravene kan imidlertid variere avhengig av dørens viktighet.

Aliro er utviklet som et svar på markedskravene til adgangskontrollsystemer. Systemet har et forenklet webgrensesnitt for operatører og bygger på de nyeste teknologiene med for eksempel mobilapper.

Aliro gir en fleksibel løsning for så vel installatøren som sluttbrukeren, og stor fleksibilitet til å fjernadministrere systemet. Dette sikrer enkel og effektiv bruk.

Media: