Vanderbilt Bewator Entro

Bewators adgangskontroll produkter

Bewators adgangskontrollprodukter passer for deg som trenger et høyt sikkerhetsnivå fra én til flere hundre dører.

Siemens bewators adgangskontrollprogram består av lett håndterlige kortlesere i forskjellige utførelser. 

Kortleserne er først og fremst beregnet på å styre elektriske låser, men kan også forbikoble alarmer, styre garasjeporter, heiser osv.

Den store fordelen med å bruke kort sammenlignet med nøkler er at kort kan sperres og tidsstyres. 
Med en kortleser har du alltid kontroll over hvem som har adgang, selv om noen mister kortet sitt eller slutter i bedriften.

 

 

Bewator Entro

Bewator Entro er et moderne adgangskontrollsystem med mange muligheter. Det forener krav om høy sikkerhet og enkel bruk med en pen og funksjonell design.

Programmeringen av systemet utføres enkelt fra en vanlig PC, og til tross for at Bewator Entro kan håndtere mange mennesker og dører, er det bransjens enkleste system når det gjelder installasjon og bruk.

Entro kan tilby et brett sortiment av kortlesere, tastaturer og kort. Bl.a. så kan man benytte seg av Bewators unike Hands-Free lesere, berøringsfrie lesere eller magnetkortlesere.

Entro kan kommunisere på mange ulike måter, via egen kabel eller gjennom å benytte eksisterende datanettverk (LAN) da Entro direkte støtter TCP/IP.

Entro kan også forbikoble og styre innbruddsalarm og heisstyring. Videre finnes en hel del andre bra funksjoner som bl.annet Antipassback, vaktmesterfunksjon samt den helt unike reservasjonsfunksjonen for bl.a. vaskekjellere og andre lokaler som f.eks. solarium og konferanserom. 

Brosjyre Bewator Entro