Easy 903G2 - Kodelås til ytterdør

Easy 903G2 - Kodelås til ytterdør

Kodelås Easy903G2

Et skyvedeksel utvendig over tastaturet gjør låsen meget elegant på døren.

Easy903G2 kan håndtere 10 forskjellige koder med opp til 10 sifre i koden. Disse kodene programmeres direkte på låsen. I tillegg kan man velge å ha muligheten til å lage koder via vår hjemmeside mot en forhåndsvalgt avgift. Se "Opprett kode" øverst i meny for mer info om priser. De ti kodene man kan programmere direkte på låsen har selvfølgelig ingen kostnad og kan skiftes så mange ganger man vil. G2 løsningen med koder via SMS er kun en ekstratjeneste man kan ha. Medfølgende låsen er det det en kampanjekode som gjør at man kan teste G2 systemet uten kostnad for de 10 første koder via SMS.

Med denne modellen kan man via smarttelefon eller PC lage engangskoder eller flergangskode via hjemmesiden vår (http://www.easyaccess.no/index.php/no/) . Denne løsningen er unik og har lenge vært etterspurt til private husholdninger, men kanskje aller mest av utleiebransjen. På kort tid har nå to hoteller i Danmark, flere store bookingselskaper i både Norge og Danmark startet med denne løsningen. For private har det å kunne opprette en engangskode eller flergangkode til f.eks. håndtverker vært en utfordring. Med Easy903G2 kan man på sekunder via sin smarttelefon opprette og sende over en kode til den du ønsker og gi tilgang direkte fra vår hjemmeside. Det geniale er også at låsen ikke trenger SIM kort/WIFI eller noen annen form for kommunikasjon. Nettopp dette gjør at låsen blir godt mottatt av utleiere, de trenger ikke tenke på kommunikasjon fra låsen. Låsene kan dermed plasseres på hytter og leiligheter langt utenfor allfarvei og fortsatt fungere perfekt.

Den store fordelen for utleiere er at man slipper nøkkelhåndtering, noe som i dag tar mye tid og dermed er en stor kostnad. Ingen nøkler på avveie og alltid tilgang for kunden. Å få utlevert kun en nøkkel til en leilighet/hytte med plass til 10-20 personer kan også by på utfordringer. Med kodesystemet kan alle gjestene få tilgang og man kan kjøre direkte til hytta/leiligheten etter å ha mottatt koden på sms/mail den dagen man ankommer.

BT-Ready
Betyr at låsen er Bluetooth Ready. Vi vill i andre kvartal 2015 lansere en modul som man kan plugge inn i låsen. Med denne så kan man åpne døren via Bluetooth 4.0 også kalt Bluetooth Smart. Låsen kan også automatisk låse seg igjen når du kommer utenfor rekkevidden på 15-20 meter. Det skal være flere valg og innstillinger som gjør at men selv kan finne en perfekt innstilling som passer til ditt behov. Mer info om dette kommer senere.