Feilmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls i _menu_load_objects() (linje 579 av /home/2/l/locktech/www/includes/menu.inc).

Kaba TouchGo - som Science Fiction

Med Kaba TouchGo trenger du aldri å lete etter nøkkelen. Det er nok at du berører dørhåndtaket for at låsen skal vite om du har tillatelse til å åpne døren. Enten det er i hjemmet, kontoret eller på offentlige steder er Kaba TouchGo ideell for alle som setter pris på komfort og sikkerhet for å åpne døren.

Med Kaba TouchGo, beholder Kaba sin posisjon som en pioner og ledende innovatør innen låsteknologi og presenterer som verdens første selskapet, et visjonært konsept, som viser at adgangkontroll handler om mer enn bare å åpne dører og trykke på knapper.

Grunnlaget for de nye Kaba TouchGo-produkter er utviklet av Kaba RCID teknologien. Den er basert på kroppens naturlige elektrisitet og oppdager hvis det er en gyldig transponder som bæres. Hvorfor bruke Kaba TouchGo? Fordi det er enkelt, praktisk og sikkert. (kilde:kaba.no)

Brosjyre kan lastes ned her